Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Miledy Naturals Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 4.73 din 15 pareri
Balsam / masca pentru par cu ulei de argan si miere
40 lei
Brand
Miledy Naturals
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bucura-te de un par sanatos! Combinatia de miere si uleiuri pretioase, ofera parului rezistenta, uleiul de rozmarin favorizeaza cresterea, uleiul de argan ofera vitamine, bicarbonatul de sodiu si uleiul de struguri dezinfecteaza si inlatura matreata. Dupa utilizare parul va avea volum, hidratare si stralucire.

Iata cateva dintre beneficiile balsamului pentru par cu ulei de argan:

Hidratare: Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali si vitamine, care pot ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare al parului.

Hranire: Balsamul cu argan poate furniza substante nutritive esentiale parului, cum ar fi vitaminele A, C si E, precum si antioxidanti, care pot ajuta la mentinerea sanatatii parului.

Reparare: Uleiul de argan are proprietati de reparare a parului, ceea ce il face potrivit pentru parul deteriorat, fragil sau cu varfuri despicate. Poate contribui la reducerea daunelor cauzate de factorii de mediu si de tratamentele chimice.

Stralucire si textura: Utilizarea regulata a balsamului cu argan poate ajuta la imbunatatirea stralucirii si texturii parului, facandu-l mai moale si mai matasos.
Din Gura in Gura